//The Roses
Bonjour!

Touch The Picture



Home About Linkies

Hello. Im Dyrah. Respect me and i will respect your too!


Contact : Facebook Twitter



Love


Back to past






Missing

Hai Assalamualaikum. A long time no see yo. okay since lama tak update kan. entry ini in sha Allah akan jadi panjang dari biasa yuhuhuuu!
okay macam ni aku ada minat sorang budak ni. since secondary school ok! tapi time tu macam suka main-main je. sampailah form3. aku jadi rapat dengan dia. selalu gaduh dalam kelas harhar whatsapp tiap-tiap hari. dia dah ada awek. lepastu dia ws aku macam aku pulak awek dia hahaha dia ada bagitahu dia suka aku and i was like "em orang sem macam dia suka aku? tak mungkin ah kan and bla bla" banyak kali dia ajak tp banyak kali jugak kene rejectt hahaha lepastu naik form4 kelas asing-asing. hubungan jd renggang tp still lagi dia duk ws aku. try aku. aku reject. lepastu dia dah tak ws macam selalu. sampailah aku dapat tahu yang dia dah ada awek huhu berkecaiii hati ini hanya Allah yang tahu. so since dia dah ada awek ni kan aku jadi malas la nak ambik tahu nak rapat macam dulu2 sebab aku tak nak dicop "perampas" then lama kelamaan makin senyap. sampailah form5 tu pun nak dekat spm. membe aku satu kelas dgn dia, usik aku tarik anak kunci then passing2. aku pun hangin ler satu badan. bende nk balik cepat sempat lagi memain kan. habis spm je aku dah tak jumpa dia. epastu aku "follow" twitter dia and guess what? dia followback. huhu bergumbiralah hati ini. ada gak dia mention tanya study mana pas ni. aku pun jawab la somewhere. huhuhu. lepastu dia dm kasi no dia. eh eh aku ape lagi jual mahal la huhu macam nak taknak no dia kan. aku tak pernah ws dia sampailah haritu kawan aku ajak jejalan dia ada sekali. tanya macam2 la. nak sambung mana kos ape. then aku tak sangka yang dia akan masuk satu kolej dengan aku. kata dia kalau ada rezeki lah kan. sejak balik dr jejalan haritu aku dengan dia sambung balik ttm kami kahkah sampailah tiba hari pendaftaran kemain ya panggil aku duk sebelah dia hehehe aku memang rapat time orientasi sampai ke kelas english. rapat sesangat dan saat tu terlampau banyak kenangan antara kami hanya Allah, ws je tahu betapa manisnya saat-2 itu. tapi kebahagiaan itu tidak kekal lama. sebab ada orang ketiga. dia merampas segalanya. iyala ada rupa. maka aku dengan rela hati undur diri.pelbagai cacian yang telah diemparkan. hahahahahaha setahun lebih aku diamkan diri tak ws tak tanya khabar semuanya sebab aku takmau dicop ;perampas; huhuhuhu sampailah kawan aku bgtahu yang dia takde pape dengan bdk tu. bdk tu lelebih. then aku beranikan diri 'kirim salam rindu' and guess apa respon dia? dia just senym je ahahaha okay dia senyums ebab dia seorang yang pemalu sangat ok ahaha . 1 minggu lepas tu roomate chat dia. tanya 'free tak?' then dia reply aku ingat dah tak sudi huhuuuuhu. dah 3hari hubungan yang telah lama terjalin berbaik. doakan semoga hubungan ini ada peningkatan terus ke nasi minyak ahaks! ini kira macam hadiah birthday aku la pd 10sept kekeek okay mr.iloveyou.tcareyourheartjustformeokay? xoxo